Rövid bemutatkozás

Üdvözöllek! Pulai Edit kozmetikus vagyok.

Tinikoromtól kezdve jártam kozmetikusokhoz, jobb és rosszabb tapasztalatokat is szerezve. Felnőttként egy csúnya bőrproblémával küzdöttem, amelynek az orvosi kezelések után is maradt nyoma. Szerencsémre ekkor találkoztam Batkiné Horváth Éva mester-kozmetikussal, akinek a segítségével jelentős javulást sikerült elérni. Elhatároztam, hogy én is segíteni szeretnék mindazoknak, akik bőrproblémákkal küszködnek, illetve akik úgy érzik, hogy fontos számukra a rendszeres bőrápolás és karbantartás, így tudatosan és szeretetből választottam a szakmát.

2004-ben tettem le a kozmetikusi szakvizsgát. Batkiné Horváth Évánál volt szerencsém tanulóként is gyakorolni, ahol a BABOR és a MATIS anyagokkal való munkát magas szinten sikerült elsajátítani, valamint az akkori legmodernebb gépekkel és eszközökkel való kezeléseket is megismerhettem. Ezúton is köszönetet mondok számára a lehetőségért.

Számomra kiemelkedően fontos a folyamatos fejlődés, ezért a napi kozmetikusi feladataim mellett több területen is képeztem magam. Az első néhány évben MATIS anyagokkal dolgoztam, majd ezt követően elkezdtem aktívan érdeklődni a természetes és tiszta kozmetikai termékcsaládok iránt, amelyek segítségével hatékony kezelések biztosíthatók a lehető legtermészetesebb módon. Azóta több termékcsaládot is kipróbáltam, jelenleg a Belico illetve a Dermaviduals termékeket használom mind magam, mind vendégeim nagy megelégedésére.

A kozmetikumok mellett a hatékony szőrtelenítésre is kerestem megoldást. 2009-ben a Sens’X mézemulziós szőrtelenítő termékcsalád Csongrád megyei forgalmazását, oktatását és használati tanácsadását is felvettem tevékenységeim közé, azóta több, mint 40 kozmetikus számára tartottam tanfolyamot. Magam is a mézemulziós szőrtelenítést használtam, elsősorban érzékeny területeken.

A kozmetikáról

A kozmetika, ahol dolgozom, a Kukovecz Nana utcában található, a rókusi Tesco áruháztól kb. 50 méterre. Kiválóan megközelíthető autóval és tömegközelekedési eszközzel egyaránt, autósok számára ingyenes parkolóhely mindig elérhető.

A kozmetika teljes felújításon esett át 2010-ben és 2011-ben, és azóta is minden évben történt olyan fejlesztés, amely segítségével modern és igényes környezetet tudok biztosítani vendégeim számára. A kozmetikai szaktudás mellett modern géppark is biztosítja a hatékony kezeléseket. A galériában találhatsz képeket a kozmetikáról.

 

Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz, a pulaiedit@gmail.com e-mail címen vagy a 06-70/421-96-18 telefonszámon elérhetsz.

Edit bemutatkozó kép