Mézemulziós szőrtelenítés

A mézemulzió előnyei

Vendégként több olyan előnye van a mézemulziós szőrtelenítésnek a hagyományos gyantázáshoz képest, hogy érzékeny testrészeken (arc, bajusz, hónanj, intim területek) kérdés nélkül ezt alkalmazom szőrtelenítésre. Néhány a mézemulzió (mézgyanta) előnyei közül:

  1. A hagyományos gyantázáshoz képest a mézemulzió sokkal kíméletesebb bőrödhöz, kevesebb fájdalommal jár a szőrtelenítés.
  2. Sokkal kisebb mértékű a bőr irritációja. Egy vendég ebédszünetben "ugrott ki" egy arcgyantára, amit a mézemulzióval végeztek el rajta, és amikor visszaért a munkahelyére, semmilyen bőrpír vagy irritáció nem látszott rajta.
  3. Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. Pollenmentes, hatóanyaga tisztított méz, levendula és rózsavíz.
  4. Klinikai tesztek is bizonyítják, hogy irritációmentes és hypoallergén. Személyesen több olyan emberen is sikerrel próbáltam ki, akik bőre sem a hagyományos gyantát, sem a borotvát nem bírta.
  5. Ha hajlamos vagy a szőrbenövésre, a mézemulzió (mézgyanta) ezen is segíthet. A szőrszálak tüszőbe törése az alkalmazott technikának köszönhetően jelentősen ritkul, több esetben meg is szűnik.
  6. Visszeres lábon is alkalmazható.
  7. A mézemulzió vízben oldódik, így bárhonnan (testrészről, ruháról) könnyen eltávolítható. Nem probléma, ha esetleg a ruhádra kerül, meleg vízzel gyorsan eltávolítjuk.
  8. A méz kifejezetten jót tesz bőrödnek, a szőrtelenítés így egyben bőrápolás is.

Néhány visszajelzés azon vendégeim részéről, akik számára a mézemulziós szőrtelenítés "megváltás" volt a hagyományos megoldások után:

A hagyományos gyantázások után úgy indultam haza, mintha lovon ültem volna. Kellemetlen, égető, viszkető, ragacsos érzésem volt és nagyon piros lett a bőröm. Amikor Edit először a mézemulzióval szőrtelenített, nagyon meglepődtem! Nem volt égető érzés, sem ragacs. Több szőrtelenítési alkalom után is elmondhatom, hogy a bőröm nem pattogott ki, nem pirosodik és a szőrzetem is ritkásabban nő.
Orsi
Edit szolgáltatásai közül a mézemulziós szolgáltatást szoktam igénybe venni. Nagyon érzékeny, világos bőröm van, de teljes nyugalommal fekszem Edit kezei közé. Megbízható a mézemulziós szőrtelenítés, nem piros utána a bőröm, nem ég órákig, nem viszket! Szép, bársonyos lesz a bőröm!
Klaudia

 

Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz, a pulaiedit@gmail.com e-mail címen vagy a 06-70/421-96-18 telefonszámon elérhetsz.