Mézemulziós szőrtelenítés tanfolyam

Ha már tanfolyamot végzett kozmetikusként látogattál az oldalra, és a Csongrád megyei rendelési, szállítási információk érdekelnek, kérlek kattints ide.

Ha végeztél már cukorgyantás tanfolyamot, akkor nem szükséges tanfolyamot végezned. A szőrtelenítés technikája nagyon hasonló, így ha szeretnéd a mézemulziót is kipróbálni, egyszer díjmentesen eljössz egy közösen egyeztetett időpontban és megbeszéljük a részleteket.

Nekem való a mézemulziós szőrtelenítés?

Ha az alábbi kérdések közül többre is igennel tudsz válaszolni, akkor igen, Neked való :)

 • Vendégeim kényelme nagyon fontos számomra, ezért igyekszem a lehető legjobb ár/érték arányú szolgáltatásokat nyújtani számukra.
 • Vannak olyan, érzékeny bőrű vendégeim, akik nem bírják a hagyományos gyantázást és a borotválás sem tesz jót a bőrüknek.
 • Szeretem a szakmám és minden újdonságra nyitott vagyok, ami elősegíti, hogy jobb szolgáltatásokat nyújtsak vendégeim számára.
 • Képes és hajlandó vagyok némi gyakorlásra és minimális befektetésre, hogy egy új szőrtelenítési technikát megtanuljak.

Ha kedvet kaptál, de még bizonytalan vagy, egy szuper próbalehetőséget kapsz tőlem: ha kozmetikusként bejelentkezel hozzám azzal, hogy érdekel a mézemulziós szőrtelenítés, akkor választhatsz, hogy egy hónalj vagy egy arc+bajusz szőrtelenítést végezzek el rajtad, így személyesen megtapasztalhatod vendégként, milyen a mézemulziós szőrtelenítés. Ez a kezelés (természetesen minden kozmetikus számára csak egy alkalom) díjmentes. Régóta használom már a Sens'X mézemulziót (mézgyantát), és tudom, hogy jó, ezért is segítek abban, hogy minél többen megismerhessék az eljárást és a termékcsaládot.

Tanfolyami jelentkezés

Sens'X logó

Ahhoz, hogy a mézemulziót (mézgyantát) alkalmazni tudd, egy tanfolyamon kell részt venned. Ez azért van, mert a mézemulziós szőrtelenítés technikája jelentősen eltér a hagyományos gyantázási technikától.

Tanfolyamra jelentkezni kétféleképpen tudsz: vagy a pulaiedit@gmail.com e-mail címen, vagy a 06-70/421-96-18 telefonszámon.

Előre meghirdetett tanfolyami időpontok nincsenek, ha legalább hárman összebeszéltek, hogy elvégzitek a tanfolyamot, akkor tudunk találni olyan időpontot, ami megfelel Nektek is és nekem is.

Fontos tudnivalók a jelentkezéshez

Ápolt, rövidre vágott körmökkel gyere (hosszú műkörömmel nem tudod megfelelően alkalmazni a technikát), valamint szőrösen gyere, vagy hozz magaddal egy szőrös modellt, akin a gyakorlást tudod majd elvégezni. Ha ezeket nem tartod be, magaddal tolsz ki, mert nem fogod tudni megfelelően begyakorolni a tanfolyamon a mézemuziós szőrtelenítés technikáját.

A tanfolyam menete

A tanfolyam jelenleg (2013. március 1-től) kozmetikusoknak bruttó 16.000 Ft, kozmetikus tanulóknak bruttó 12.000 Ft. A tanfolyam - a résztvevők számától, ügyességétől és a rendelkezésre álló szőrös területek "mennyiségétől" függően 3-5 óra időtartamú. A tanfolyam kiscsoportos, 2-6 fő vehet részt egyszerre. A tanfolyam egy elméleti (kb. egy órás) és egy gyakorlati részből áll:

 1. Részletesen bemutatom Neked a gyártót és a termékcsaládot.
 2. Elmagyarázom a mézemulziós szőrtelenítés helyes technikáját, majd az egyik modellen meg is mutatom azt.
 3. Ezek után egymáson begyakorolhatjátok folyamatos felügyelet alatt a helyes technikát. Egymáson, illetve általatok hozott modelleken gyakoroltok, így fontos, hogy szőrösen érkezzetek vagy szőrös modellt hozzatok. Gyakorlás közben végig segítek, és válaszolok minden kérdésetekre.

A tanfolyam után

A tanfolyam végén lehetőségetek van kedvezményes áron megvásárolni egy kezdőcsomagot, amely segítségével folytathatjátok a gyakorlást. Ezt nem kötelező, de aki komolyan gondolja, hogy vendégei számára jobb szolgáltatást nyújtana, annak érdemes megvásárolni. A tapasztalat azt mutatja, hogy legalább 1-2 doboz mézemulziót el kell ahhoz használni, hogy a kezed igazán ráálljon a helyes technikára és hatékonyan tudj vele dolgozni. (Olyan ez, mint az autóvezetés: a vizsga után megkapod a jogosítványt, de még sokat kell azért vezetni, amíg az igazi, biztonságos rutin és gyakorlat kialakul.)

A tanfolyam elvégzését követően a budapesti központban elkészítik az oklevelet és a vevőkártyát, amelyet elkészültük után tőlem fogsz megkapni. Természetesen, ha sokat gyakorolsz és szükséged van még mézemulzióra a tanfolyamon rendelten túl, akkor is rendelhetsz, amíg a vevőkártya készítése folyik.

Röviden összefoglalom, mi az, amit a tanfolyami díjért cserébe kapsz a tanfolyamon való részvételen túl:

 • Vevőkártya, oklevél, promóciós anyagok,
 • A tanfolyami oktatóanyag kinyomtatva, illetve DVD-n a mézemulziós szőrtelenítés helyes technikájának bemutatása,
 • Díjmentes a tanfolyam megismétlése, ha szükségesnek tartod,
 • Kedvezményes kezdőcsomag vásárlási lehetőség.

Rendelés és szállítás Csongrád megyében

mézemulzió termék kép

Megrendelést több módon is le tudsz adni:

 • Telefonon, a 06-70/421-96-18 telefonszámon. Ugyanerre a számra SMS-ben is elküldheted a rendelésed.
 • E-mailben, a pulaiedit@gmail.com e-mail címen.

Megrendelésed fogadását követően visszajelzek Neked, hogy a megrendelésed azonnal ki tudom-e szolgálni, vagy néhány napra szükség van. A legtöbb termékből Csongrád megyében is tartunk raktáron, ezért a legtöbb esetben már rendelésed napján, vagy másnap elviheted a megrendelt termékeket. Előfordulhat azonban, hogy összefutnak a rendelések, ezért kérlek, hogy ezt vedd figyelembe, és lehetőleg ne az utolsó pillanatban add le a rendelésed.

A megrendelt termékek átvételére is több lehetőség van:

 • Előre egyeztetett időpontban, a kozmetikában (Kukovecz Nana utca 3.).
 • Szegeden belül minden, 5.000 Ft feletti megrendelést díjtalanul kiszállítunk. A kiszállítás időpontját és helyszínét minden esetben telefonon egyeztetjük.
 • Más csongrád megyei településre 1.500 Ft kiszállítási díj vagy csomagköltség ellenében tudom kiszállítani a megrendelt termékeket. Amennyiben azonban egy megrendelés eléri a 15.000 Ft-os összeghatárt, akkor a kiszállítás/csomagküldés díjmentes.

 

Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz, a pulaiedit@gmail.com e-mail címen vagy a 06-70/421-96-18 telefonszámon elérhetsz.