Mézemulziót használó kozmetikusok 2.

Juhász Tünde

Juhász Tünde állókép

Kezdjük az interjút egy rövid bemutatkozással...

Juhász Tünde vagyok. 1993-ban születtem, a Vajdaságban dolgozom, mint kozmetikus-fodrász. Gyermekkorom óta vonzott az emberekkel való foglalkozás, így fodrász középiskola után, 2012-ben a Szabadkai Szabad Egyetemen sajátítottam el a kozmetika alapjait. Otthonomban dolgozom, egy szerény kis műhelyben, a kezelések minőségéről pedig ILCSI termékek gondoskodnak. Igyekszem minden, szakmámhoz tartozó rendezvényen részt venni (bemutató körutak, tanfolyamon, Beauty vásár stb.). Maximálisan nyitott vagyok az új dolgok iránt. Fiatal, kezdő, úgymond zöldfülű vagyok a szakmában, de minden áron jó kozmetikust szeretnék magamból faragni. Legfontosabb, hogy az ügyfeleim bizalommal forduljanak hozzám, és egy olyan üzletet tudjak biztosítani, ahova bármikor szívesen betérnek.

Miért gondoltál arra, hogy elvégezd 2015-ben a mézemulziós szőrtelenítő tanfolyamot?

A mézemulziós tanfolyamról először az interneten olvastam. Rendkívül megnyerőnek találtam. Így, hosszas nyomozás után végül belevágtam. Mind összetétele, mind technikája igencsak ritka, de megnyerő. És sokkal kellemesebb érzést biztosít, mint a hagyományos gyanta.

Milyen tapasztalataid voltak a tanfolyamon?

Egy furcsa illúziót fűztem magához a mézemulzióhoz, azt hittem, hogy egy lágy, méz illatú, hagyományos gyanta állagú anyaggal fogok dolgozni. S ennek a szöges ellentétével szembesültem. Egy szagtalan, érdekesen szilárd állagú "gyantával" találkoztam az oktatás elején. Első alkalommal, botladozva, bénázva és félve álltam az új szőrtelenítési technikához, de az otthonos, kedves tanfolyami hangulat bátorságot öntött belém. A jó oktató becsületes munkájának köszönhetően végül percek alatt elsajátítottam a sajátságos műveleteket, és egyben a mézemulzió szerelmese is lettem! Nagyon fontos az otthoni intenzív gyakorlás. Fontos, hogy alapos tapasztalatot szerezzünk, ami sok gyakorlással, szorgalommal jár. Tapasztalatom alapján egy, másfél doboz mézemulzió elhasználása után már teljesen szakszerűen tudjuk alkalmazni a vendégeinken.

Mik a tapasztalataid a mézemulzióról?

Meglepően gyorsan és tünetmentesen húzódik le a kezelt terület. Lágy részen is kíméletesen húzódik le a bőrpír. A hagyományos gyantához képest sokkal gyöngédebben bánik a bőrrel, és alaposabb munkát végez. Személy szerint, ami nekem a legfontosabb: egy adott területen többször is újradolgozhatok, ami precizitást jelent!

Mi az a legfontosabb tanács, amit egy kezdő kozmetikusnak adnál, ha a mézemulzióval szeretne megismerkedni?

A mai világban már csak kevés olyan dolog van, ami valóban olyan feltételeket biztosít, mint amit a reklámjában hirdet. A mézemulzió egyike azoknak, ami valóban biztosítja, amit ígért. Ismétlés a tudás anyja, de ez olyan, mint szokták mondani, a "biciklizés": ha egyszer belejössz, sosem felejted el. Személyes tapasztalatom alapján egyre több ügyfél kedveli meg, ahogyan maga a kozmetikus is :) Csak ajánlani tudom, egy öröm volt számomra elsajátítani a mézemulziós szőrtelenítést.

Köszönöm, hogy rendelkezésre álltál. További sok sikert kívánok Neked a munkádban és a mézemulzió használatában!

Juhász Tünde kozmetika belső
 

 

Vissza az interjúkhoz

 

Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz, a pulaiedit@gmail.com e-mail címen vagy a 06-70/421-96-18 telefonszámon elérhetsz.