Mézemulziót használó kozmetikusok 1.

Kancsár Lászlóné Csókási Ildikó

Kancsár Lászlóné Ildikó állókép

Kezdjük az interjút egy rövid bemutatkozással...

Kancsár Lászlóné Csókási Ildikó vagyok. 1979 óta dolgozom a szakmában, 1988-ban tettem mestervizsgát és azóta foglalkozom tanulóképzéssel is. Az üzletem Szegeden, a Tabán utca 5-7 alatt található meg. ILCSI termékekkel, mint referencia kozmetikus dolgozom.

Miért gondoltál arra, hogy elvégezd 2010-ben a mézemulziós szőrtelenítő tanfolyamot?

Egy szaklapban olvastam először az eljárásról, és arról, hogy olyan lehetőségeket biztosít a szőrtelenítésben, amit a görgős gyantázási módszerrel nem lehet megoldani.

Milyen tapasztalataid voltak a tanfolyamon?

Először egy kicsit bátortalanul fogadtam, mert érdekes és szokatlan volt az anyaga és a kezelési eljárása is. Most már, hogy rendszeresen és sokat dolgozom vele, tapasztalom, hogy valóban igaz, amit a tanfolyamon hallottam: célszerű két doboz mézemulziót gyakorlásként elhasználni, hogy igazán ráérezzünk és gyorsan, szakszerűen tudjunk vele bánni.

Mik a tapasztalataid a mézemulzióról?

Minden területen alkalmazom, de elsősorban a lágy részeken. A görgős gyantázáshoz képest már az első alkalommal sem pirosodik be úgy, és gyorsabban lehúzódik. Tapasztalataim alapján a hónalj a legérzékenyebb, de, ha szőrtelenítés után a vendég nem használ stiftet, úgy ott is teljesen tünetmentesen lehúzódik.

Mik a vendégeid tapasztalatai a mézemulzióról?

Szeretik :) Láthatóan kb. az ötödik-hatodik alkalom után sokkal kevesebb a szőrszál és azok is gyengébbek, így még kevésbé irritálóak a kezelések.

Mi az a legfontosabb tanács, amit egy kezdő kozmetikusnak adnál, ha a mézemulzióval szeretne megismerkedni?

Bátran kezdjen hozzá, mert tényleg nagyon jó! Fontos, hogy jól begyakorolja a technikát, néhány doboz mézemulziót el kell használni, hogy igazán gyakorlottá váljunk.

Köszönöm, hogy rendelkezésre álltál. További sok sikert kívánok Neked a munkádban és a mézemulzió használatában!

Kancsár Lászlóné Ildikó kozmetika belső
 

Névjegy

Kancsár Lászlóné Csókási Ildikó mesterkozmetikus

Tel.: 06-30-497-7717

Üzlethelyiség: 6723 Szeged, Tabán utca 5-7


 

Vissza az interjúkhoz

 

Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz, a pulaiedit@gmail.com e-mail címen vagy a 06-70/421-96-18 telefonszámon elérhetsz.